Harrastetoiminta

Hämeenlinna Cheer Team ry:ssä toimii vuonna 2019 yhteensä 12 cheer-joukkuetta, joista puolet ovat harrastejoukkueita.

HCT:ssä harrastaminen on  mahdollista lähes minkä ikäisenä tahansa. Taulukosta näet harrastejoukkueiden ikäryhmän, tason, harjoitusmäärän ja kausimaksut, jotka joukkueilla ovat vuonna 2019.

 

Joukkueen nimeä klikkaamalla pääset joukkuekohtaiselle sivulle, josta löydät muun muassa kauden kustannusarvion.

JOUKKUE

IKÄRYHMÄTASO     HARJOITUKSETKAUSIMAKSU

Säihkeet

4–6vmikrot1h / vk99€

Papatit

6–8vmikrot1h / vk99€

Kipinät 

8–12vD-minit1,5h / vk99€

Salamat 

8–12vC-minit3h / vk125€

Explosion 

12–14vC-juniorit3h / vk125€

Grenade

yli 15vaikuiset3,5h / vk125€

Kanuunat

yli 18vklassikot1,5h / vk 

 

 

Vasemmasta sivupalkista (mobiililaitteilla ylhäältä valikosta) löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Koko vuotta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

 

Miten pääsen mukaan joukkueeseen?

 

Haku harrastejoukkueisiin kaudelle järjestetään vuodenvaihteessa sekä kesällä. Harrastejoukkueisiin voi kuitenkin hakea myös kesken kauden, jos tilaa löytyy. On tärkeää, että luette tarkasti joukkuekohtaiset kuvaukset ja vuoden kustannusarviot vasemmasta sivupalkista (mobiilikäyttäjillä joukkueet löytyvät ylävalikosta) ennen lomakkeen täyttöä.

Lomakkeen täytön jälkeen saat vastauksen yleensä muutaman päivän kuluessa. Mikäli vastausta ei kuulu, olethan yhteydessä osoitteeseen hct.jasenet@gmail.com

Tällä hetkellä harrastejoukkueemme ovat täynnä syyskaudelle 2019. Voit kuitenkin jättä ilmoittautumisesi alla olevalle lomakkeelle, niin ilmoitamme vastausviestinä tarkemmin mahdollisista vapautuvista paikoista.

Harrastajahakemus

Harrastajan tiedot

*
*

Huoltajan tiedot

Tiedot vaaditaan hakijan ollessa alaikäinen. Mikäli hakija on täysi-ikäinen, voi nämä kohdat kuitata esim."–" -merkinnällä.

*
*
*
*

Muut tiedot

*
*
*
*
*

Hämeenlinna Cheer Team ry:n tietosuojaseloste


Ehdot

Olen tietoinen että Hämeenlinna Cheer Team ry ei vastaa harjoituksissa mahdollisesti sattuneista tapaturmista. Jäsenet vastaavat itse tapaturmavakuutuksestaan. Harrastejoukkuelaisten on mahdollista hankkia SCL:n harrastevakuutus. Lisätietoa harrastevakuutuksesta löytyy osoitteesta www.scl.fi.

Olen tietoinen että ilmoittautuminen on sitova koko kaudelle. Kaikkia ilmoittautuneita ja paikan vastaanottaneita laskutetaan kaudesta, harrastejoukkueiden maksut löytyvät tämän sivun yläosasta sekä joukkuekohtaisista tiedoista. Maksuja ei peruta tai palauteta kesken kauden lopettaessa. Ilmoittautumalla sitoudun maksuihin, poislukien uudet harrastajat, joilla on oikeus kahteen veloituksettomaan kokeilukertaan ennen sitoutumista.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kysymykset harrastejoukkueisiin liittyen osoitteeseen hct.jasenet@gmail.com tai hct.hallitus@gmail.com, kiitos!