Harrastetoiminta

Hämeenlinna Cheer Team ry:ssä toimii vuonna 2019 yhteensä 12 cheer-joukkuetta, joista puolet ovat harrastejoukkueita.

HCT:ssä harrastaminen on  mahdollista lähes minkä ikäisenä tahansa. Taulukosta näet harrastejoukkueiden ikäryhmän, tason, harjoitusmäärän ja kausimaksut, jotka joukkueilla ovat vuonna 2019.

 

Joukkueen nimeä klikkaamalla pääset joukkuekohtaiselle sivulle.

JOUKKUE

IKÄRYHMÄTASO     HARJOITUKSETKAUSIMAKSU

Säihkeet

4–6vmikrot1h / vk99€

Papatit

6–8vmikrot1h / vk99€

Kipinät 

8–12vD-minit1,5h / vk99€

Salamat 

8–12vC-minit3h / vk125€

Explosion 

12–14vC-juniorit3h / vk125€

Grenade

yli 15vaikuiset3,5h / vk125€

Kanuunat

yli 18vklassikot3,5h / vk125€

 

 

Vasemmasta sivupalkista (mobiililaitteilla ylhäältä valikosta) löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Koko vuotta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

 

Miten pääsen mukaan joukkueeseen?

 

Haku harrastejoukkueisiin kaudelle 2019 järjestettiin vuodenvaihteessa. Harrastejoukkueisiin voi kuitenkin hakea myös kesken kauden, jos tilaa löytyy. On tärkeää, että luette tarkasti joukkuekohtaiset kuvaukset ja vuoden kustannusarviot vasemmasta sivupalkista ennen lomakkeen täyttöä.

Lomakkeen täytön jälkeen saat vastauksen yleensä muutaman päivän kuluessa. Mikäli vastausta ei kuulu, olethan yhteydessä osoitteeseen hct.jasenet@gmail.com

Hae mukaan heinäkuussa alkavalle syyskaudelle suoraan alla olevalla lomakkeella!

Harrastajahakemus

Harrastajan tiedot

*
*

Huoltajan tiedot

(nämä vaaditaan harrastajan ollessa alaikäinen)

Muut tiedot

*
*
*
*
*

Hämeenlinna Cheer Team ry:n tietosuojaseloste


Ehdot

Olen tietoinen että Hämeenlinna Cheer Team ry ei vastaa harjoituksissa mahdollisesti sattuneista tapaturmista. Jäsenet vastaavat itse tapaturmavakuutuksestaan. Harrastejoukkuelaisten on mahdollista hankkia SCL:n harrastevakuutus. Lisätietoa harrastevakuutuksesta löytyy osoitteesta www.scl.fi.

Olen tietoinen että ilmoittautuminen on sitova koko kaudelle. Kaikkia ilmoittautuneita ja paikan vastaanottaneita laskutetaan kaudesta, harrastejoukkueiden maksut löytyvät tämän sivun yläosasta sekä joukkuekohtaisista tiedoista. Maksuja ei peruta tai palauteta kesken kauden lopettaessa. Ilmoittautumalla sitoudun maksuihin, poislukien uudet harrastajat, joilla on oikeus kahteen veloituksettomaan kokeilukertaan ennen sitoutumista.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kysymykset harrastejoukkueisiin liittyen osoitteeseen hct.jasenet@gmail.com tai hct.hallitus@gmail.com, kiitos!