Harrastetoiminta

Harrastejoukkueeseen voi ilmoittautua, vaikka lajitaustaa ei entuudestaan löytyisi. Mitään taitovaatimuksia ei ole, vaan mukaan pääsee aina kun tilaa löytyy. Mikäli harrastuksina on ollut esimerkiksi voimistelua tai muuta urheilua, on mahdollista päästä myös suoraan kilpajoukkueeseen.

Harrastejoukkueita ei ole velvoitettu tekemään varainkeruuta. Varainkeruuta voi kuitenkin halutessaan tehdä, ja sillä voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja.

Vaikka harrastejoukkueiden toiminta ei vaadi harrastajan sitoutumista samalla tavalla kuin kilpajoukkueessa, on kyseessä kuitenkin joukkuelaji, jolloin jokaisen läsnäolo on tärkeää. Toivomme perheiden tukevan harrastusta mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus- ja leiriaikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Seuravaatteita voi halutessaan hankkia Sportirolta

Harrastejoukkueet kaudella 2022-2023:

JOUKKUEIKÄRYHMÄTASO
SäihkeetVuosina 2017-2018 syntyneetmikrot
PapatitVuosina 2015-2016 syntyneetmikrot
KipinätVuosina 2010-2014 syntyneetD-minit
LiekitVuosina 2010-2014 syntyneetD-minit
SalamatVuosina 2010-2014 syntyneetC-minit
ExplosionVuosina 2006-2010 syntyneetC-juniorit
GrenadeVuonna 2007 ja aiemmin syntyneetB-aikuiset

Klikkaamalla joukkueen nimeä löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, kauden kustannusarviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Kautta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.