Harrastetoiminta

Haku harrastejoukkueisiin kevätkaudelle 2020


Kaikille avoin ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin aukeaa nettisivuillamme tiistaina 17.12. ja jatkuu torstaihin 2.1. asti. Kaikki syksyllä 2019 seurassa harrastaneet saavat joukkuepaikan harrastejoukkueesta varmasti myös keväälle 2020, mikäli ilmoittautuminen on tehty oikein ja ajallaan.

 

Harrastejoukkueet keväällä 2020:

 

JOUKKUE               IKÄRYHMÄ              TASO                     HARJOITUKSET         KAUSIMAKSU           
Säihkeet4–6vmikrot1h / vk99€
Papatit7–8vmikrot1h / vk99€
Kipinät9–12vD2-minit1,5 h/ vk99€
     
Salamat9–12vC-minit3h / vk125€
Explosion12–15vC-juniorit3h / vk125€

 

 

Vasemmasta sivupalkista (mobiililaitteilla ylhäältä valikosta) löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Koko vuotta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Pääset joukkuekohtaiselle sivulle myös klikkaamalla taulukosta joukkueen nimeä!

 

Miten pääsen mukaan joukkueeseen?

 

Haku harrastejoukkueisiin kaudelle järjestetään vuodenvaihteessa sekä kesällä. Harrastejoukkueisiin voi kuitenkin hakea myös kesken kauden, jos tilaa löytyy. On tärkeää, että luette tarkasti joukkuekohtaiset kuvaukset ja vuoden kustannusarviot vasemmasta sivupalkista ennen ilmoittautumista.

Tällä hetkellä joukkueemme ovat täynnä syyskaudelle 2019. Ilmoittautuminen kevätkaudelle järjestetään joulukuussa, kysy lisätietoa osoitteesta hct.jasenet@gmail.com