Harrastetoiminta

Harrastejoukkueeseen voi pyrkiä, vaikka lajitaustaa ei entuudestaan löytyisi. Mitään taitovaatimuksia ole, vaan mukaan pääsee aina kun tilaa löytyy. Mikäli harrastuksina on ollut esimerkiksi voimistelua tai muuta urheilua, on mahdollista päästä myös suoraan kilpajoukkueeseen.

Harrastejoukkueita ei ole velvoitettu tekemään varainkeruuta. Varainkeruuta voi kuitenkin halutessaan tehdä, ja sillä voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja.

Vaikka harrastejoukkueiden toiminta ei vaadi harrastajan sitoutumista samalla tavalla kuin kilpajoukkueessa, on kyseessä kuitenkin joukkuelaji, jolloin jokaisen läsnäolo on tärkeää. Toivomme perheiden tukevan harrastusta mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus- ja leiriaikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Harrastejoukkueet syksyllä 2020:
JOUKKUEIKÄRYHMÄTASO
SäihkeetVuosina 2015-2016 syntyneetmikrot
PapatitVuosina 2013-2014 syntyneetmikrot
KipinätVuosina 2009-2012 syntyneetD-minit
LiekitVuosina 2009-2012 syntyneetD-minit
SalamatVuosina 2009-2011 syntyneetC-minit
MatchesVuosina 2006-2008 syntyneetD-juniorit

Huom! Yli 15-vuotiaiden kilpajoukkue Grenadeen voi hakea myös harrastemielessä!

Klikkaamalla joukkueen nimeä löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, kauden kustannusarviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Syyskautta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. 

Miten pääsen mukaan joukkueeseen?

Haku harrastejoukkueisiin kaudelle 2020–2021 alkaa 3.8.2020 klo 9. Harrastejoukkueisiin voi kuitenkin hakea myös kesken kauden, jos tilaa löytyy. On tärkeää, että luette tarkasti joukkuekohtaiset kuvaukset ja vuoden kustannusarviot joukueiden omilta sivuilta ennen ilmoittautumista.

Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen on nyt auki! Hae mukaan kaudelle alla olevalla lomakkeella!

Hae mukaan

Harrastajan kuvia saa käyttää seuran sosiaalisessa mediassa ja markkinoinnissa *
Olen lukenut seuran tietosuojaselosteen ja hyväksyn sen *