Harrastetoiminta

Hämeenlinna Cheer Team ry:ssä toimii vuonna 2019 yhteensä 12 cheer-joukkuetta, joista puolet ovat harrastejoukkueita.

HCT:ssä harrastaminen on  mahdollista lähes minkä ikäisenä tahansa. Taulukosta näet harrastejoukkueiden ikäryhmän, tason, harjoitusmäärän ja kausimaksut, jotka joukkueilla ovat vuonna 2019.

 

Joukkueen nimeä klikkaamalla pääset joukkuekohtaiselle sivulle.

JOUKKUEIKÄRYHMÄ      TASO              HARJOITUSMÄÄRÄKAUSIMAKSU
Säihkeet4–7vmikrot1h / vk99€
Papatit4–7vmikrot1h / vk99€
Kipinät8–12vD-minit1,5h / vk99€
Salamat8–12vC-minit3h / vk125€
Explosion12–15vC-juniorit3h / vk125€
Kanuunatyli 18vklassikot1,5h / vk99€

 

Yli 15-vuotiaiden kilpajoukkue Grenade ottaa uusia harrastajia mukaan myös harrastemielellä, eli kilpailupakkoa ei ole. Tustustu joukkueeseen lisää täältä!

 

Vasemmasta sivupalkista (mobiililaitteilla ylhäältä valikosta) löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti ja yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Koko vuotta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

 

Miten pääsen mukaan joukkueeseen?

 

Haku harrastejoukkueisiin kaudelle 2019 alkaa keskiviikkona 19. joulukuuta, jolloin sähköinen ilmoittautumislomake julkaistaan tälle sivulle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta pyrimme kuitenkin löytämään jokaiselle paikan sopivasta harrastejoukkueesta.

Kustannukset ja ikärajat muuttuvat vuoden vaihteessa. On siis tärkeää, että luette tarkasti joukkuekohtaiset kuvaukset ja vuoden kustannusarviot vasemmasta sivupalkista ennen lomakkeen täyttöä.

Esimerkiksi 8–12-vuotiaiden minien kohdalla on tärkeä miettiä, hakeeko Kipinöihin vai Salamoihin, sillä näillä joukkueilla harjoitusmäärä ja kustannukset eroavat toisistaan. 

 

Ilmoitamme joukkuepaikat keskiviikkoon 2.1. mennessä sähköpostitse. Kevätkausi alkaa viikolla 2 joukkueiden sivuilla julkaistujen treeniaikojen mukaisesti.

Kysymykset harrastejoukkueisiin liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hct.hallitus@gmail.com