Harrastetoiminta

Harrastejoukkueeseen voi pyrkiä, vaikka lajitaustaa ei entuudestaan löytyisi. Mitään taitovaatimuksia ole, vaan mukaan pääsee aina kun tilaa löytyy. Mikäli harrastuksina on ollut esimerkiksi voimistelua tai muuta urheilua, on mahdollista päästä myös suoraan kilpajoukkueeseen.

Harrastejoukkueita ei ole velvoitettu tekemään varainkeruuta. Varainkeruuta voi kuitenkin halutessaan tehdä, ja sillä voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja.

Vaikka harrastejoukkueiden toiminta ei vaadi harrastajan sitoutumista samalla tavalla kuin kilpajoukkueessa, on kyseessä kuitenkin joukkuelaji, jolloin jokaisen läsnäolo on tärkeää. Toivomme perheiden tukevan harrastusta mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus- ja leiriaikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Harrastejoukkueet syksyllä 2021:

JOUKKUEIKÄRYHMÄTASO
SäihkeetVuosina 2016-2017 syntyneetmikrot
PapatitVuosina 2014-2015 syntyneetmikrot
KipinätVuosina 2010-2013 syntyneetD-minit
LiekitVuosina 2010-2013 syntyneetD-minit
SalamatVuosina 2010-2012 syntyneetC-minit
ExplosionVuosina 2006-2009 syntyneetC-juniorit
GrenadeVuonna 2006 ja aiemmin syntyneetB-aikuiset
KanuunatYli 18-vuotiaatKlassikko

Klikkaamalla joukkueen nimeä löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, kauden kustannusarviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Syyskautta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.