Harrastetoiminta

Harrastejoukkueeseen voi pyrkiä, vaikka lajitaustaa ei entuudestaan löytyisi. Mitään taitovaatimuksia ole, vaan mukaan pääsee aina kun tilaa löytyy. Mikäli harrastuksina on ollut esimerkiksi voimistelua tai muuta urheilua, on mahdollista päästä myös suoraan kilpajoukkueeseen.

Harrastejoukkueita ei ole velvoitettu tekemään varainkeruuta. Varainkeruuta voi kuitenkin halutessaan tehdä, ja sillä voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja.

Vaikka harrastejoukkueiden toiminta ei vaadi harrastajan sitoutumista samalla tavalla kuin kilpajoukkueessa, on kyseessä kuitenkin joukkuelaji, jolloin jokaisen läsnäolo on tärkeää. Toivomme perheiden tukevan harrastusta mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus- ja leiriaikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Harrastejoukkueet keväällä 2020:JOUKKUEIKÄRYHMÄTASO
Säihkeet4–6v (14–16 synt.)mikrot
Papatit7–8v (12–13 synt.)mikrot
Kipinät9–12v (08–11 synt.)D-minit
Liekit9–12v (08–11 synt.)D-minit
Salamat9–12v (08–11 synt.)C-minit
Matches12–15v (05–08 synt.)C-juniorit

Huom! Yli 15-vuotiaiden kilpajoukkue Grenadeen voi hakea myös harrastemielessä!

Klikkaamalla joukkueen nimeä löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, kauden kustannusarviot sekä muut asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista. Kevätkautta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. 

Miten pääsen mukaan joukkueeseen?

Haku harrastejoukkueisiin kaudelle 2020–2021 järjestetään kesäkuussa, ja joukkueita täydennetään mahdollisesti jouluna. Harrastejoukkueisiin voi kuitenkin hakea myös kesken kauden, jos tilaa löytyy. On tärkeää, että luette tarkasti joukkuekohtaiset kuvaukset ja vuoden kustannusarviot joukueiden omilta sivuilta ennen ilmoittautumista.

Joukkueemme ovat täynnä kevätkaudelle 2020. Haethan mukaan joukkoomme taas kesällä!

Hae mukaan