Lisenssi ja vakuutus

 

Lisenssi kilpailijoille ja harrastevakuutus harrastelijoille

 

Lisenssi (vakuutuksellinen tai vakuutukseton valinnan mukaan) hankitaan kilpailutoimintaa varten, sillä se on kilpailulupa. Harrasteryhmissä suosittelemme hankkimaan Harrastevakuutuksen, joka on räätälöity vastaamaan cheerleadingin harrastajan tarpeita. Seura ei vakuuta harrastajiaan tapaturmien varalta ja jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja ovat vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen cheerleadingin liikuntamuotona kattava vakuutus. Parhaiten tämä onnistuu hankkimalla vakuutuksellinen kilpailulisenssi (kilparyhmissä) tai harrastevakuutus (ei-kilpailevat ryhmät).

Aiemmin käytössä ollut SCL:n jäsenkortti (mobiili ja/tai pdf-muotoinen) poistui käytöstä vuonna 2017 Suomisportin käyttöönoton myötä. Jatkossa lisenssitietoja voi tarkastella omalta profiilisivulta Suomisportissa. Kilpailuissa lisenssit tarkistetaan sähköisestä järjestelmästä.

 


Harrastevakuutus

 

Harrastevakuutus on tarkoitettu niille joukkueille, jotka eivät osallistu lajin kilpajoukkueiden toimintaan koko kalenterivuonna. Harrastevakuutus on voimassa seuran järjestämissä ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leireillä, ei kilpailutoiminnassa. Mikäli siirryt syksyllä kilpailevaan ryhmään ja osallistut myöhemmin vuoden aikana kilpailutoimintaan, tulee sinun itse huolehtia, että korotat Harrastevakuutuksen Kilpailulisenssiksi (A-, B- tai C-lisenssiksi iän mukaan).

 

Lue lisää lisenssin ostosta

Osta lisenssi

 

 

Tuplaturva

 

Tuplaturvavakuutus on OP vakuutuksen tarjoama vakuutus, joka sisältää vapaaehtoistyöhön osallistuvien tapaturmavakuutuksen ja tapahtumien järjestäjän toiminnan vastuuvakuutuksen.

Lisätietoa vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman tai vastuuvahingon sattuessa löydät täältä.