Lisenssi ja vakuutus

Lisenssi

Lisenssi (vakuutuksellinen tai vakuutukseton valinnan mukaan) hankitaan kilpailutoimintaa varten, sillä se on kilpailulupa. Seura ei vakuuta harrastajiaan tapaturmien varalta ja jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja ovat vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen cheerleadingin liikuntamuotona kattava vakuutus. Parhaiten tämä onnistuu hankkimalla vakuutuksellinen kilpailulisenssi (kilparyhmissä) tai harrastevakuutus (ei-kilpailevat ryhmät).

Lisenssi ostetaan suomisport.fi -sivustolta info.suomisport.fi.

Lisenssitietoja voi tarkastella omalta profiilisivulta Suomisportissa. Kilpailuissa lisenssit tarkistetaan sähköisestä järjestelmästä.


Harrastevakuutus

Harrasteryhmissä suosittelemme hankkimaan Harrastevakuutuksen, joka on räätälöity vastaamaan cheerleadingin harrastajan tarpeita. Harrastevakuutus on tarkoitettu niille joukkueille, jotka eivät osallistu lajin kilpajoukkueiden toimintaan koko kauden aikana. Harrastevakuutus on voimassa seuran järjestämissä ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leireillä, ei kilpailutoiminnassa. Mikäli siirryt kesken kauden kilpailevaan ryhmään ja osallistut myöhemmin kauden aikana kilpailutoimintaan, tulee sinun itse huolehtia, että korotat Harrastevakuutuksen Kilpailulisenssiksi (A-, B- tai C-lisenssiksi iän mukaan).

Harrastevakuutuksen sijaan voit hankkia tapaturmavakuutuksen myös omalta vakuutusyhtiöltäsi. Muista kuitenkin tarkistaa vakuutusehdoista, että vakuutus kattaa myös cheerleadingin.


Lue lisää lisenssin ostosta

Osta lisenssiTuplaturva

Tuplaturvavakuutus on OP vakuutuksen tarjoama vakuutus, joka sisältää vapaaehtoistyöhön osallistuvien tapaturmavakuutuksen ja tapahtumien järjestäjän toiminnan vastuuvakuutuksen.

Lisätietoa vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman tai vastuuvahingon sattuessa löydät täältä.