Joukkuejaot 2019

Miten hakea kilpajoukkueeseen kaudelle 2019?

 

1. Lue huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa alla olevat informaatiot sekä sivupalkista joukkuekohtaiset kuvaukset

2. Täytä joukkuejakolomake (linkki vasemmassa sivupalkissa)

3. Tule joukkuejakoharjoituksiin paikalle täytetyn lomakkeen kanssa oikeaan aikaan (aikataulu alla)

 

Joukkuejakoharjoitukset 16.12.2018

 

Kilpajoukkueiden joukkuejaot järjestetään kerran vuodessa, tänä vuonna joulukuussa. Kilpajoukkueet saattavat tarvittaessa täydentää kokoonpanojaan vielä uudestaan heinäkuussa. Joukkuejakoharjoituksissa on tarkoitus löytää jokaiselle urheilijalle tulevaa vuotta varten omia taitoja ja tavoitteita vastaava joukkue.

Jakotilaisuuden jälkeen ikäluokan valmentajat sijoittavat harrastajat tulevaksi vuodeksi sellaiseen joukkueeseen, jonne taitojen ja tavoitteidensa puolesta urheilija parhaiten arvion mukaan sopii. Harjoitusten jälkeen voi myös kysyä palautetta, mikäli ei päässyt ensisijaisesti toivomaansa joukkueeseen.

 

Kilpajoukkueiden joukkuejaot järjestetään sunnuntaina 16.12. HCT-hallilla osoitteessa Tölkkimäentie 11.

 

Aikataulu:

 

Joukkuejakoihin ei erikseen ilmoittauduta, vaan paikalle saavutaan täytetyn ilmoittautumislomakkeen kanssa. Lomakkeen saa ladattua sivupalkissa näkyvästä linkistä (mobiilikäyttäjillä sivun alaosassa). Mikäli urheilija ei pysty tulostamaan lomaketta kotona, voi sen täyttää myös paikanpäällä ennen joukkuejakoharjoituksia, kunhan hallille saapuu ajoissa. Alaikäisten urheilijoiden lomakkeissa tulee olla huoltajan allekirjoitus.

Jos urheilija tahtoo hakea kilpajoukkueeseen, mutta ei pääse osallistumaan joukkuejakoharjoituksiin 16. joulukuuta, tulee huoltajan (hakijan ollessa alaikäinen) ilmoittaa asiasta kirjallisesti osoitteeseen hct.ilmoittautumiset@gmail.com ja viestiin tulee liittää täytetty lomake (selkeä kuva täytetystä lomakkeesta kelpaa)

Mikäli hakija ei saa paikkaa kilpajoukkueesta, varaamme urheilijalle automaattisesti paikan harrastejoukkueesta (Salamat tai Explosion) kaudelle 2019.

 

Ohjeita lomakkeen täyttöön:

 

1. Täytä perustiedot huolellisesti

2. Kysymys "Millä ikätasolla olisit kiinnostunut urheilemaan?"

  • Rastita ikäsi mukaan itsellesi sopiva ikäluokka
  • Mikäli olet 2007 tai 2004-syntynyt, kannattaa sinun hakea kahteen eri ikäluokkaan (minit & juniorit tai juniorit & aikuiset), jotta varmistat itsellesi joukkuepaikan. Kahteen eri ikäluokkaan hakiessa tulee täyttää myös kaksi eri lomaketta (molempiin samat tiedot) sekä osallistua kummankin ikäluokan joukkuejakoharjoituksiin. 07 ja 04-syntyneet hakijat otetaan ensisijaisesti aina alempaan ikäluokkaan, mutta poikkeustilanteissa voi päästä jo vanhempiin, jos valmentajat kokevat sen olevan hyödyksi ko. urheilijan kehityksen kannalta

3. Kysymys "Oletko kiinnostunut urheilemaan edustusjoukkueessa?"

  • Mikäli urheilija hakee paikkaa edustusjoukkueesta (Spirit Bombs, Fire, Dynamite) tulee rasti laittaa kohtaan 'Kyllä'
  • Mikäli urheilija hakee paikkaa vain B-kilpajoukkueesta (Baby Bombs, Rockets, Grenade) tulee rasti laittaa kohtaan 'En'

4. Muista huoltajan allekirjoitus ja nimenselvennys

 

Mikäli hakemus ei ole ohjeiden mukaan täytetty, ei urheilija voi osallistua joukkuejakoharjoituksiin

 

Kilpajoukkueessa urheileminen:

 

Kilpajoukkueeseen voi pyrkiä, jos lajitaustaa löytyy valmiiksi jo harrastepuolelta. Mikäli varsinaista cheer-taustaa ei ole, mutta harrastuksina on ollut esimerkiksi tanssia, voimistelua tai muuta urheilua, on kilpajoukkueisiin pääsy niinkin mahdollista.

Vasemmasta sivupalkista löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut kilpajoukkueita koskevat asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista.

Treeni- ja leiriajat ovat arvioita, ja voivat muuttua vuoden aikana. Koko vuotta koskevat kustannusarviot ovat myöskin suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Kilpajoukkueet on velvoitettu tekemään vähintään kaksi varainkeruuta vuodessa. Varainkeruulla voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja.

Lajivalmennuksen lisäksi kilpajoukkueet (pl. Baby Bombs) harjoittelevat ulkopuolisen valmennuksen johdolla fysiikkaa. Fysiikkatreenien tarkoituksena on kehittää harrastajien fyysisiä ominaisuuksia, jotka parantavat lajitaitojen teknisiä suorituksia.

Harjoittelu kilpajoukkueessa merkitsee sitoutumista tavoitteellisen treenaamisen ja kilpaurheilijan elämäntapaan. Harjoituksissa on oltava läsnä joka kerta, eikä poissaoloja voi tulla kuin sairauden johdosta tai erikseen sovituissa poikkeustilanteissa. Joukkueiden harjoitukset, leirit ja kilpailut ovat pakollisia kaikille joukkueessa urheileville. Toivommekin perheiden tukevan harrastajien urheilua mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus-, leiri- ja kilpa-aikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Mikäli urheilijalla on toinen aikaa vievä harrastus tai muuten esteitä sitoutua koko kaudelle, tulee asiasta mainita valmentajille ajoissa.

A ja B-joukkueiden erot:

 

Kilkkaamalla joukkueen nimeä pääset lukemaan laajemman informaation joukkueen kustannusarvioista sekä treeniaikatauluista, samat sivut löydät myös valikosta.

 

MINITSpirit BombsBaby Bombs
LuokkaA–minit 9–12v (edustus)B–minit 9–12v                                    
Harjoitusmäärä6h / vk + 1h fysiikka joka toinen viikko4h / vk
KilpatasoLevel 2 / 3Level 1 / 2
Kilpailumäärä2–3krt / vuosi2krt / vuosi
Kausimaksu178€ / kausi152€ / kausi
Fysiikkamaksu17,5€ / kausi
Joukkuevarustebudjetti150€100€
Leiribudjetti200€150€

 

 

 

JUNIORITFireRockets
LuokkaA–juniorit 12–15v (edustus)B–juniorit 12–15v                                    
Harjoitusmäärä6,5h + 1h fysiikka / vk                              5h + 1h fysiikka / vk
KilpatasoLevel 4Level 3
Kilpailumäärä2–3krt / vuosi2krt / vuosi
Kausimaksu178€ / kausi152€ / kausi
Fysiikkamaksu35€ / kausi35€ / kausi
Joukkuevarustebudjetti   150€100€
Leiribudjetti200€150€

 

 

 

AIKUISETDynamiteGrenade
LuokkaA–aikuiset yli 15v (edustus)                    B–aikuiset yli 15v                                    
Harjoitusmäärä5,5 / 6,5h + 1h fysiikka / vk4h + 1h fysiikka / vk
KilpatasoLevel 5Level 3
Kilpailumäärä2–3krt / vuosi2krt / vuosi
Kausimaksu178€ / kausi152€ / kausi
Fysiikkamaksu40€ / kausi35€ / kevät 40€ / syksy
Joukkuevarustebudjetti   150€100€
Leiribudjetti200€150€

 

Kysymykset kilpajoukkueisiin ja joukkuejakoharjoituksiin liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hct.hallitus@gmail.com

Joukkuejakolomake

PDF-tiedostolomake.pdf (67 kB)