Kilpatoiminta

Hämeenlinna Cheer Team ry:ssä toimii vuonna 2019 yhteensä 12 cheer-joukkuetta, joista puolet ovat kilpajoukkueita.

HCT:ssä harrastaminen on  mahdollista lähes minkä ikäisenä tahansa. Taulukosta näet kilpajoukkueiden ikäryhmän, tason, harjoitusmäärän ja kausimaksut, jotka joukkueilla ovat vuonna 2019.

 

Joukkueen nimeä klikkaamalla pääset joukkuekohtaiselle sivulle.

JOUKKUE

IKÄRYHMÄ

TASO

HARJOITUKSET (keskimäärin)

KAUSIMAKSU

Baby Bombs

9–12vB-minit, Level 14h / vk152€

Spirit Bombs

9–12vA-minit, Level 26h + 0,5h fysiikka / vk178€ +17,5€

Rockets

12–15vB-juniorit, Level 35h + 1h fysiikka / vk152€ + 35€

Fire

12–15vA-juniorit, Level 46,5h + 1h fysiikka / vk178€ + 35€

Grenade

yli 14vB-aikuiset, Level 33,5h + 1h fysiikka / vk125€ + 35€

Dynamite

yli 15vA-aikuiset, Level 56h + 1h fysiikka / vk178€ + 40€

 

Vasemmasta sivupalkista (mobiililaitteilla ylhäältä valikosta) löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut asiat. Koko vuotta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

 

Joukkuejakoharjoitukset

 

Kilpajoukkueiden joukkuejaot järjestetään kerran vuodessa, joulukuussa. Kilpajoukkueet saattavat tarvittaessa täydentää kokoonpanojaan vielä uudestaan heinäkuussa. Joukkuejakoharjoituksissa on tarkoitus löytää jokaiselle urheilijalle tulevaa vuotta varten omia taitoja ja tavoitteita vastaava joukkue.

Jakotilaisuuden jälkeen ikäluokan valmentajat sijoittavat harrastajat tulevaksi vuodeksi sellaiseen joukkueeseen, jonne taitojen ja tavoitteidensa puolesta urheilija parhaiten arvion mukaan sopii. Harjoitusten jälkeen voi myös kysyä palautetta, mikäli ei päässyt ensisijaisesti toivomaansa joukkueeseen.

 

Kilpajoukkueiden täydennystreenit 2019 järjestetään heinäkuun toisella viikolla. Ilmoittautua mukaan voit suoraan kilpajoukkueiden joukkuekohtaisiin sähköposteihin, jotka löytyvät yhteystiedoista.

 

Kilpajoukkueessa urheileminen

 

Kilpajoukkueeseen voi pyrkiä, jos lajitaustaa löytyy valmiiksi jo harrastepuolelta. Mikäli varsinaista cheer-taustaa ei ole, mutta harrastuksina on ollut esimerkiksi tanssia, voimistelua tai muuta urheilua, on kilpajoukkueisiin pääsy niinkin mahdollista.

Vasemmasta sivupalkista löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut kilpajoukkueita koskevat asiat. On tärkeää, että luette kuvauksen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa ennen joukkueeseen hakemista.

Treeni- ja leiriajat ovat arvioita, ja voivat muuttua vuoden aikana. Koko vuotta koskevat kustannusarviot ovat myöskin suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Kilpajoukkueet on velvoitettu tekemään vähintään kaksi varainkeruuta vuodessa. Varainkeruulla voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja.

Lajivalmennuksen lisäksi kilpajoukkueet (pl. Baby Bombs) harjoittelevat ulkopuolisen valmennuksen johdolla fysiikkaa. Fysiikkatreenien tarkoituksena on kehittää harrastajien fyysisiä ominaisuuksia, jotka parantavat lajitaitojen teknisiä suorituksia.

Harjoittelu kilpajoukkueessa merkitsee sitoutumista tavoitteellisen treenaamisen ja kilpaurheilijan elämäntapaan. Harjoituksissa on oltava läsnä joka kerta, eikä poissaoloja voi tulla kuin sairauden johdosta tai erikseen sovituissa poikkeustilanteissa. Joukkueiden harjoitukset, leirit ja kilpailut ovat pakollisia kaikille joukkueessa urheileville. Toivommekin perheiden tukevan harrastajien urheilua mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus-, leiri- ja kilpa-aikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Mikäli urheilijalla on toinen aikaa vievä harrastus tai muuten esteitä sitoutua koko kaudelle, tulee asiasta mainita valmentajille ajoissa.

Kilpaurheilijan tiedot

Harrastajan tiedot

*
*

Huoltajan tiedot

Tiedot vaaditaan urheilijan ollessa alaikäinen. Mikäli urheilija on täysi-ikäinen, voi nämä kohdat kuitata esim."–" -merkinnällä.

*
*
*
*

Muut tiedot

*
*
*
*

Hämeenlinna Cheer Team ry:n tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.