Kilpatoiminta

Joukkuejaot 2020

 

Mitä, missä ja milloin?

Joukkuejakoharjoituksissa on tarkoitus löytää jokaiselle urheilijalle tulevaa kautta varten omia taitoja ja tavoitteita vastaava joukkue. Jakotilaisuuden jälkeen ikäluokan valmentajat sijoittavat harrastajat tulevaksi kaudeksi sellaiseen joukkueeseen, jonne taitojen ja tavoitteidensa puolesta urheilija parhaiten arvion mukaan sopii.

Sunnuntaina 15.12. HCT-hallilla, osoitteessaTölkkimäentie 11, 13600

Aikataulu:

Juniorit klo 11:00–13:30

Minit klo 14:00–16:30

Aikuiset klo 17:00–18:30

 

Mihin joukkueisiin jakotilaisuudessa haetaan?

Joukkuejaot koskevat ainoastaan seuran A- ja B-, eli edustus- ja kilpajoukkueisiin hakijoita. Edustus- ja kilpajoukkueisiin voit hakea, mikäli lajitaustaa on jo harrastejoukkueista tai jostain muusta lajista kuten voimistelusta tai akrobatiasta. 

  • A-minit: Spirit Bombs 10–12v (2008–2010-synt.)
  • A-juniorit: Fire 13–15v (2005–2007-synt.)
  • A-aikuiset: Dynamite 15v+ (2005 ja sitä aiemmin synt.)
  • B-minit: Baby Bombs 9–12v (2008–2011-synt.)
  • B-juniorit: Rockets 12–15v (2005–2007-synt.)
  • B-aikuiset: Grenade 15v+ (2005 ja sitä aiemmin synt.)

Mikäli et ole lajiin vielä tutustunut, suosittelemme aloittamaan harrastejoukkueesta.

 

Miten toimia ennen joukkuejakoja?
Lue joukkuekohtaiset kuvaukset huolellisesti ja mieti (yhdessä huoltajasi kanssa) mihin joukkueisiin kannattaisi hakea ja mihin joukkueeseen voit sitoutua koko kevätkaudeksi 2020. Apua voi kysyä myös nykyisiltä valmentajilta.

Tulosta (tai ota hallilta mukaasi) alhaalla liitteenä oleva joukkuejakolomake ja täytä siihen vaaditut tiedot. Mikäli et saa lomaketta tulostettua, etkä ole ollut aiemmin seuran jäsen, voit tulla täyttämään lomakkeen myös ajoissa ennen jakotilaisuutta hallille (yhdessä huoltajan kanssa).

Joukkuejakolomake julkaistaan lähempänä ajankohtaa!

 

Miten toimia joukkuejakopäivänä?
Osallistu joukkuejakopäivänä vain pyrkimäsi ikäluokan jakotilaisuuteen. Mikäli haet kahteen eri ikäluokkaan (mineihin + junioreihin tai junioreihin + aikuisiin), osallistut myös molempien ikäluokkien jakotilaisuuksiin. Tällöin kannattaa ottaa myös omaa evästä mukaan, sillä päivä on pitkä.

Tule tilaisuuteen ajoissa täytetyn joukkuejakolomakkeen kanssa. Varusteena urheiluvaatteet, sisäkengät/-tossut ja juomapullo, pitkät hiukset kiinni.

Jakotilaisuudessa hakijat merkitään tarvittaessa nimilapuin. Jakotilaisuutta ei kannata turhaan jännittää, ilmapiiri on iloinen ja rento, kuten normaaleissa harjoituksissakin. Näytä parhaat taitosi ja tarvittaessa kokeile myös eri rooleja stunteissa.


Miten toimia, jos ei pääse osallistumaan joukkuejakoihin?
Mikäli ei pääse osallistumaan tilaisuuteen, mutta haluaa silti pyrkiä kilpajoukkueeseen, tulee meille ilmoittaa siitä osoitteeseen hct.jasenet@gmail.com. Viestin mukaan tulee liittää täytetty joukkuejakolomake (tiedostona, skannattuna tai kuvana), jotta hakija voidaan huomioida valinnoissa.

 

Miten toimia joukkuejakojen jälkeen?
Tieto joukkueeseen pääsystä ilmoitetaan viimeistään seuraavan päivän (ma 16.12.) aikana sähköpostitse. Mikäli pääsit kilpajoukkueeseen, onnittelut! Valmentajat ovat vielä yhteydessä urheilijaan ja/tai huoltajaan ennen kauden alkua.

Mikäli et tällä kertaa onnistunut pääsemään kilpajoukkueeseen, voit ilmoittautua seuran harrastejoukkueeseen. Avoin ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin aukeaa nettisivuillamme tiistaina 17.12. ja jatkuu torstaihin 2.1. asti. Kaikki syksyllä 2019 seurassa harrastaneet saavat joukkuepaikan harrastejoukkueesta varmasti myös keväälle 2020, mikäli ilmoittautuminen on tehty oikein ja ajallaan. Jakotilaisuuden jälkeen voi myös kysyä palautetta, mikäli ei päässyt ensisijaisesti toivomaansa joukkueeseen.

 

Kilpajoukkueet keväällä 2020:

 

JOUKKUE

IKÄRYHMÄ

TASO

HARJOITUKSET (keskimäärin)

KAUSIMAKSU

Baby Bombs

9–12vB-minit  

Spirit Bombs

10–12vA-minit  

Rockets

12–15vB-juniorit  

Fire

13–15vA-juniorit  

Grenade

yli 15vB-aikuiset  

Dynamite

yli 15vA-aikuiset  

 

Vasemmasta sivupalkista (mobiililaitteilla ylhäältä valikosta) löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, vuoden hinta-arviot sekä muut asiat. Kevätkautta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.