Kilpatoiminta

Kilpajoukkueeseen voi pyrkiä, jos lajitaustaa löytyy valmiiksi jo harrastepuolelta. Mikäli varsinaista cheer-taustaa ei ole, mutta harrastuksina on ollut esimerkiksi tanssia, voimistelua tai muuta urheilua, on kilpajoukkueisiin pääsy niinkin mahdollista. Muutoin suosittelemme aloittamaan harrastejoukkueesta.

Kilpajoukkueet on velvoitettu tekemään vähintään kaksi varainkeruuta vuodessa. Varainkeruulla voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja, kuten kilpailu- ja leirimaksuja.

A-kilpajoukkueille (SpiritBombs, Fire ja Dynamite) on järjestetty ulkopuolista akrobatiavalmennusta Spine Performance Oy:n kautta. Akrobatiavalmennus toteutetaan torstain treeneissä joka neljäs viikko. Valmennuksesta aiheutuvat kustannukset on mainittu joukkueiden budjeteissa joukkueiden omilla sivuilla.

Harjoittelu kilpajoukkueessa merkitsee sitoutumista tavoitteellisen treenaamisen ja kilpaurheilijan elämäntapaan. Harjoituksissa on oltava läsnä joka kerta, eikä poissaoloja voi tulla kuin sairauden johdosta tai erikseen sovituissa poikkeustilanteissa. Joukkueiden harjoitukset, leirit ja kilpailut ovat pakollisia kaikille joukkueessa urheileville. Toivommekin perheiden tukevan harrastajien urheilua mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus-, leiri- ja kilpa-aikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Mikäli urheilijalla on toinen aikaa vievä harrastus tai muuten esteitä sitoutua koko kaudelle, tulee asiasta mainita valmentajille ajoissa.

Kilpajoukkueet syksyllä 2020:

JOUKKUEIKÄRYHMÄTASO
Baby BombsVuosina 2009-2011 syntyneetB-minit
Spirit BombsVuosina 2009-2011 syntyneetA-minit
ExplosionVuosina 2006-2008 syntyneetC-juniorit
RocketsVuosina 2006-2008 syntyneetB-juniorit
FireVuosina 2006-2008 syntyneetA-juniorit
GrenadeVuonna 2005 ja aiemmin syntyneetB-aikuiset
DynamiteVuonna 2005 ja aiemmin syntyneetA-aikuiset


Klikkaamalla joukkueen nimeä löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, kauden kustannusarviot sekä muut asiat. Syyskautta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. 

Kausi 2020-2021 alkaa 10.8.2020!