Kilpatoiminta

Kilpajoukkueeseen voi pyrkiä, jos lajitaustaa löytyy valmiiksi jo harrastepuolelta. Mikäli varsinaista cheer-taustaa ei ole, mutta harrastuksina on ollut esimerkiksi tanssia, voimistelua tai muuta urheilua, on kilpajoukkueisiin pääsy niinkin mahdollista. Muutoin suosittelemme aloittamaan harrastejoukkueesta.

Kilpajoukkueet on velvoitettu tekemään vähintään kaksi varainkeruuta vuodessa. Varainkeruulla voidaan osittain helpottaa joukkueen kuluja, kuten kilpailu- ja leirimaksuja.

Harjoittelu kilpajoukkueessa merkitsee sitoutumista tavoitteellisen treenaamisen ja kilpaurheilijan elämäntapaan. Harjoituksissa on oltava läsnä joka kerta, eikä poissaoloja voi tulla kuin sairauden johdosta tai erikseen sovituissa poikkeustilanteissa. Joukkueiden harjoitukset, leirit ja kilpailut ovat pakollisia kaikille joukkueessa urheileville. Toivommekin perheiden tukevan harrastajien urheilua mahdollisimman hyvin ja huomioivan harjoitus-, leiri- ja kilpa-aikataulut perheen menoja ja loma-aikatauluja suunnitellessa.

Kilpajoukkueet harjoittelevat myös koulujen loma-aikoina ellei muuta ilmoiteta.

Mikäli urheilijalla on toinen aikaa vievä harrastus tai muuten esteitä sitoutua koko kaudelle, tulee asiasta mainita valmentajille ajoissa. 

Jokainen urheilija karsii aina uudelleen kauden alussa joukkueeseen vaikka olisi edellisen kauden urheillut samassa joukkueessa.

Kilpajoukkueille tulee löytyä joukkueenjohtaja huoltajien keskuudesta.

Kilpajoukkuessa urheileva hankkii myös seuravaatteet omakustanteisesti Sportirolta

BB ja MB- Svetari

SB- Svetari ja Legginsit

Rockets- Svetari

Fire- Svetari ja Legginsit

Dynamite- Svetari ja Legginsit 


Kilpajoukkueet kaudella 2023-2024:

JOUKKUEIKÄRYHMÄTASO
Baby BombsVuosina 2014-2012 syntyneetminit lvl 1
Mini BombsVuosina 2012-2010 syntyneetyouth lvl 2
Spirit BombsVuosina 2012-2010 syntyneetyouth lvl 3
RocketsVuosina 2010-2005 syntyneetjuniorit lvl 3
FireVuosina 2010-2005 syntyneetjuniorit lvl 4
DynamiteVuonna 2007 ja aiemmin syntyneetaikuiset lvl 3
Ignition RyhmästunttiVuonna 2010-2012 syntyneetyouth lvl  3
Fireworks RyhmästunttiVuonna 2004-2009 syntyneetjuniorit lvl 5
BlastVuonna 2005 ja aiemmin syntyneetaikuiset lvl 4

Klikkaamalla joukkueen nimeä löydät joukkuekohtaiset kuvaukset, treeniajat, kauden kustannusarviot sekä muut asiat. Syyskautta koskevat kustannusarviot ovat suuntaa antavia, ja pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. 

Kausi 2023-2024 alkaa 31.7.2023!