Hallihanke

Syksyllä 2017 pidetyssä HCT:n ylimääräisessä kokouksessa seuran hallitus toi esille kasvavana seurana tarpeen omalle harjoitustilalle. 11 joukkuettamme harjoittelee yli 40 tuntia viikossa, joten oma harjoitustila antaa mahdollisuuden jakaa vuorot vapaammin ja sopivammin kuin mitä kouluilta voidaan saada. Lisäksi kaikki joukkueet pääsevät harjoittelemaan samassa paikassa turvallisesti turvamatoilla ja tulevaisuudessa hyödyntämään yhteisiä harjoitusvälineitä.


Alkuvuodesta 2018 hallitus kävi tutustumassa ensimmäisen kerran Mäkelän halliin ja huhtikuussa seuran joukkueet saivat kokeilla harjoittelua siellä. Kokeilukuukaudesta kerättiin palautetta, jonka perusteella hallitus päätti vuokrata hallin. Vuokraus on alkanut toukokuusta 2018. Kooltaan noin 650 neliön hallissa on tilaa 18x14 turvamattoalueelle ja oheisharjoittelualueella, sekä tilassa on pukuhuone, suihku- ja saunatila, toimisto ja kaksi vessaa. Heinäkuun 2018 aikana halliin tehtiin remonttia: portaat päällystettiin, seinät maalattiin ja halliin rakennettiin toinen pukuhuone.


Löytyykö sinulta ylimääräisenä seuraavia tai haluaisitko tukea hallihanketta tuotelahjoituksella? Ole yhteydessä hallitus@hameenlinnacheerteam.fi


Otamme vastaan muun muassa seuraavia asioita:


Kalusteet:

peilejä

väliverho

sohva

penkkejä


Elektroniikka

tv -näyttö

mattopesuri


Urheiluvälineet

käsipainot

nilkka- /rannepainot

jumppapalloja

tennis/lacrosse/kehonhuoltopalloja

voimistelupatjoja ja -palikoita

voimapyörät

steppilautoja

voimistelupenkkejä

mininojapuut