Tule mukaan

Kuva: Tero Wester

Hämeenlinna Cheer Team ry tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet Cheerleadingin harrastamiseen Hämeenlinnassa aina aloittelevien urheilijoiden ryhmistä edistyneempiin kilpailullisiin ryhmiin.

Kausi 2022-2023

Syyskausi 2022 alkaa 1.8.2022.

Joulutauko on 18.12.2022-8.1.2023

Kevätkausi alkaa 9.1.2023

Harrastejoukkueilla ei ole harjoituksia syyslomalla eikä talvilomalla. Seura tarjoaa mahdollisuuden kilpajoukkueille harjoitella myös koulujen loma-aikoina, erikseen joukkueen kanssa sovitusti.

Ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 aukeaa tiistaina 21.6.2022 klo 18:00. 

Jokainen harrasteurheilija ilmoittautuu uudelleen sopivaan harrastejoukkueeseen.

Kilpajoukkueisiin on karsinnat heinäkuussa ja niistä on lisää infoa tällä sivulla alempana. Jokainen urheilija karsii uudelleen kilpajoukkueeseen vaikka olisi ollut samassa joukkueessa kuluvalla kaudella.

Jos teillä on tilanne että urheilija haluaa karsia harrastejoukkueesta kilpajoukkueeseen suosittelemme varmuuden vuoksi tekemään ilmoittautumisen myös harrastejoukkueeseen.
 

Tutustu ennen ilmoittautumista joukkueiden harjoitusaikatauluihin sekä harjoittelun kustannuksiin valitsemalla ylävalikosta "Joukkueet". 

Ilmoittautuminen toimintaan

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan seuran toiminnanohjausjärjestelmään, MyClubiin. Ilmoittautuessaan mukaan urheilijan huoltajan tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja syöttää vaaditut tiedot. Seura pyrkii toiminnassaan välttämään ylimääräistä henkilötietojen käsittelyä GDPR:n mukaisesti, jonka vuoksi huoltajat ovat vastuussa tietojen täyttämisestä sekä niiden oikeellisuudesta. 

HUOM! Paikkoja kuhunkin joukkueeseen on rajallinen määrä. Harrastejoukkueet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harrastejoukkueet

SäihkeetILMOITTAUDU

PapatitILMOITTAUDU

Kipinät: TÄYNNÄ

LiekitILMOITTAUDU

Salamat: ILMOITTAUDU

ExplosionILMOITTAUDU