Tule mukaan

Hämeenlinna Cheer Team ry tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet Cheerleadingin harrastamiseen Hämeenlinnassa aina aloittelevien urheilijoiden ryhmistä edistyneempiin kilpailullisiin ryhmiin.


Kevätkausi 2022 loppuu 19.6.2022

Syyskausi 2022

Syyskausi 2022 alkaa 1.8.2022.

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2022 aukeaa tiistaina 21.6.2022 klo 18:00. 

Jokainen harrasteurheilija ilmoittautuu uudelleen sopivaan harrastejoukkueeseen.

Kilpajoukkueisiin on karsinnat heinäkuussa ja niistä infoamme erikseen.

Jos teillä on tilanne että urheilija haluaa karsia harrastejoukkueesta kilpajoukkueeseen suosittelemme varmuuden vuoksi tekemään ilmoittautumisen myös harrastejoukkueeseen.
 

Tutustu ennen ilmoittautumista joukkueiden harjoitusaikatauluihin sekä harjoittelun kustannuksiin valitsemalla ylävalikosta "Joukkueet". 

Ilmoittautuminen toimintaan

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan seuran toiminnanohjausjärjestelmään, MyClubiin. Ilmoittautuessaan mukaan urheilijan huoltajan tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja syöttää vaaditut tiedot. Seura pyrkii toiminnassaan välttämään ylimääräistä henkilötietojen käsittelyä GDPR:n mukaisesti, jonka vuoksi huoltajat ovat vastuussa tietojen täyttämisestä sekä niiden oikeellisuudesta. 

Mikäli urheilija on harrastanut seurassa aiemmin, ilmoittautuminen käy helposti. Järjestelmä kertoo selkeästi mitä tehdä, joten seuraa vain huolellisesti ohjeita. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä osoitteeseen toimisto@hameenlinnacheerteam.fi .

HUOM! Paikkoja kuhunkin joukkueeseen on rajallinen määrä. Harrastejoukkueet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harrastejoukkueet

SäihkeetILMOITTAUDU

PapatitILMOITTAUDU

KipinätILMOITTAUDU

LiekitILMOITTAUDU

Salamat: ILMOITTAUDU

ExplosionILMOITTAUDU

GrenadeILMOITTAUDU

KanuunatILMOITTAUDU