ILMOITTAUTUMINEN HARRASTEJOUKKUEIDEN KEVÄTKAUDELLE 2024 ON AUKI

Syyskausi 31.7-17.12.2023

Kevätkausi 8.1.2024-16.6.2024 

ILMOITTAUTUMINEN KOSKEE VAIN UUSIA HARRASTAJIA. Paikkoja on rajoitetusti.

Harrastejoukkueilla ei ole harjoituksia syyslomalla eikä talvilomalla. Seura tarjoaa mahdollisuuden kilpajoukkueille harjoitella myös koulujen loma-aikoina, erikseen joukkueen kanssa sovitusti. 

Täytäthän myClub jäsentiedot huolellisesti. Katsomme sieltä suoraan mm seura t-paitojen koot, allergiat sekä kuvausluvat.

Kilpajoukkuekarsinnat järjestetään heinäkuussa, sekä mahdollisesti tammikuussa, mikäli joukkue täydentää rivejään. Mahdollisista lisäkarsinnoista tiedotetaan erikseen. Kilpajoukkueisiin karsitaan aina kullekin toimintavuodelle erikseen huolimatta siitä, onko urheilija jo aiemmin urheillut kilpajoukkueessa.

Suosittelemme, että urheilija ilmoitetaan sekä harrastejoukkueeseen että kilpajoukkuekarsintaan uuden toimintavuoden alussa. Näin varmistatte, että urheilijalle on paikka seurassa, vaikka kilpajoukkueeseen ei tällä kertaa tulisikaan valituksi. 

Tutustu ennen ilmoittautumista joukkueiden harjoitusaikatauluihin sekä harjoittelun kustannuksiin valitsemalla ylävalikosta "Joukkueet". Huomaathan, että ilmoittautuessasi toimintaan, sitoudutte harjoitusaikatauluihin sekä kustannuksiin.

7-vuotiaat ja vanhemmat urheilijat tarvitsevat lisenssin ja vakuutuksen. Harrastejoukkueessa harrastamiseen riittää harrastelisenssi, kun taas kilpajoukkueeseen edellytetään kilpailutoiminnan kattavan lisenssin sekä vakuutuksen. Lisenssit jokainen hankkii itse Suomisportista 

Jokaisella seuran jäsenellä tulee olla myös voimassa oleva cheerleading-urheilun kattava tapaturmavakuutus. 

Ilmoittautuminen toimintaan

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan seuran toiminnanohjausjärjestelmään, MyClubiin. Ilmoittautuessaan mukaan urheilijan huoltajan tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja syöttää vaaditut tiedot. Seura pyrkii toiminnassaan välttämään ylimääräistä henkilötietojen käsittelyä GDPR:n mukaisesti, jonka vuoksi huoltajat ovat vastuussa tietojen täyttämisestä sekä niiden oikeellisuudesta. 

HUOM! Paikkoja kuhunkin joukkueeseen on rajallinen määrä. Harrastejoukkueet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harrastejoukkueet ilmoittautuminen aukeaa 3.12.23

Kevätkausi alkaa 8.1.2024

Säihkeet: ILMOITTAUDU

Papatit: ILMOITTAUDU

Kipinät: ILMOITTAUDU

Liekit: ILMOITTAUDU

Salamat: ILMOITTAUDU

Explosion: ILMOITTAUDU

Höntsä: ILMOITTAUDU