Kausi 2023-2024

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE 2023-2024 AUKEAA 3.12.23

Syyskausi on 31.7-17.12.2023

Kevätkausi 8.1.2024-16.6.2024 

ILMOITTAUTUMINEN KOSKEE VAIN UUSIA HARRASTAJIA. Paikkoja on rajoitetusti.

Harrastejoukkueilla ei ole harjoituksia syyslomalla eikä talvilomalla. Seura tarjoaa mahdollisuuden kilpajoukkueille harjoitella myös koulujen loma-aikoina, erikseen joukkueen kanssa sovitusti. 

Jokainen harrasteurheilija ilmoittautuu uudelleen sopivaan harrastejoukkueeseen. Täytäthän myClub jäsentiedot huolellisesti. Katsomme sieltä suoraan mm seura t-paitojen koot, allergiat sekä kuvausluvat.

Kilpajoukkueisiin on karsinnat heinäkuussa ja mahdollisesti tammikuussa jos joukkue täydentää rivejään, niistä on lisää infoa tällä sivulla alempana. Jokainen urheilija karsii uudelleen kilpajoukkueeseen uudelle kaudelle. 

Jos teillä on tilanne että urheilija haluaa karsia harrastejoukkueesta tai kilpajoukkueesta kilpajoukkueeseen suosittelemme varmuuden vuoksi tekemään ilmoittautumisen myös harrastejoukkueeseen.
Tutustu ennen ilmoittautumista joukkueiden harjoitusaikatauluihin sekä harjoittelun kustannuksiin valitsemalla ylävalikosta "Joukkueet".

Jokainen 7 vuotias ja yli, tarvitsee lisenssin. Harrastejoukkueessa oleva tarvitsee harrastelisenssin ja kilpajoukkueessa oleva tarvitsee kilpailutoimintaan vaadittavan lisenssin. Lisenssit jokainen hankkii itse Suomisportista 

Jokaisella seuran jäsenellä tulee olla myös voimassa oleva tapaturmavakuutus.


Ilmoittautuminen toimintaan

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan seuran toiminnanohjausjärjestelmään, MyClubiin. Ilmoittautuessaan mukaan urheilijan huoltajan tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja syöttää vaaditut tiedot. Seura pyrkii toiminnassaan välttämään ylimääräistä henkilötietojen käsittelyä GDPR:n mukaisesti, jonka vuoksi huoltajat ovat vastuussa tietojen täyttämisestä sekä niiden oikeellisuudesta. 

HUOM! Paikkoja kuhunkin joukkueeseen on rajallinen määrä. Harrastejoukkueet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harrastejoukkueet ilmoittautuminen aukeaa 3.12.23

Kevätkausi alkaa 8.1.2024

Säihkeet: ILMOITTAUDU

Papatit: ILMOITTAUDU

Kipinät: ILMOITTAUDU

Liekit: ILMOITTAUDU

Salamat: ILMOITTAUDU

Explosion: ILMOITTAUDU

Höntsä: ILMOITTAUDU

Karsinnat, UKK

Mihin joukkueisiin karsinnoissa haetaan?

Joukkuejaot koskevat ainoastaan seuran A- ja B-, eli edustus- ja kilpajoukkueisiin hakijoita. Edustus- ja kilpajoukkueisiin voit hakea, mikäli lajitaustaa on jo harrastejoukkueista tai jostain muusta lajista kuten voimistelusta tai akrobatiasta. Mikäli et ole lajiin vielä tutustunut, suosittelemme aloittamaan harrastejoukkueesta.


Miten toimia ennen karsintoja?

Lue joukkuekohtaiset kuvaukset huolellisesti ja mieti (yhdessä huoltajasi kanssa) mihin joukkueisiin kannattaisi hakea ja mihin joukkueeseen voit sitoutua koko kaudeksi 2023-2024. Ilmoittaudu ylläolevan linkin kautta tai jos sinulla ei ole myClub-tunnuksia, tule vain paikalle ja anna valmentajille nimesi ja vanhemman sähköpostiosoite.  Apua voi kysyä myös nykyisiltä valmentajilta tai toimisto@hameenlinnacheerteam.fi


Miten toimia karsintapäivänä?

Osallistu joukkuejakopäivänä  pyrkimäsi joukkueen jakotilaisuuteen. 

Tule tilaisuuteen ajoissa.  Varusteena urheiluvaatteet, sisäkengät/-tossut ja juomapullo, pitkät hiukset kiinni. Jätä korut kotiin. Jakotilaisuutta ei kannata turhaan jännittää, ilmapiiri on iloinen ja rento, kuten normaaleissa harjoituksissakin. Näytä parhaat taitosi ja tarvittaessa kokeile myös eri rooleja stunteissa.


Miten toimia, jos ei pääse osallistumaan karsintoihin?

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen, mutta haluat silti pyrkiä kilpajoukkueeseen, tulee siitä ilmoittaa joukkueen sähköpostiin. Lisäksi valmentajille tulee lähettää video osaamisestasi - liitä mukaan esimerkiksi video akrotaidoistasi sekä aiemmassa joukkueessa tekemistäsi stunteista. Video ja vapaamuotoinen hakulomake tulee olla lähetettynä hakemasi joukkueen sähköpostiin joukkueen karsintapäivään mennessä siihen kellon aikaan kun hakemasi joukkueen karsinnat alkavat.


Miten toimia karsintojen jälkeen?

Tieto joukkueeseen pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse vielä samana iltana. Muistutamme että kannattaa karsia ikäryhmän molempiin kilpajoukkuisiin. Muista laittaa joukkueen treeniajat kalenteriin. Joukkueen valmentajat tiedottavat seuraa joukkuevalinnoista ja seuran toimisto huolehtii urheilijat oikeaan joukkueeseen myClubissa. 

Mikäli sinulle tulee vielä kysymyksiä koskien joukkuejakotilaisuuksia, olethan yhteydessä valmennusvastaavaamme valmennus@hameenlinnacheerteam.fi