Maksu- ja peruutusehdot

HÄMEENLINNA CHEER TEAM RY MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT


Yleistä seuran perimistä maksuista

Ilmoittautuessaan joukkueeseen harrastaja sitoutuu seuran maksuihin. Harrastajan lopettaessa kesken kauden, ei jo aiheutuneita kuluja, kuten kausi- ja jäsenmaksu, enää palauteta. Loukkaantumis- ja sairastapauksissa hallitus käsittelee hyvitykset tapauskohtaisesti.

Harrastaja maksaa seuralle aina jäsenmaksun sekä kausimaksun. Lisäksi on erillisiä maksuja mm. leireistä, kilpailumatkoista ja varusteista.

Uusi harrastaja saa tutustua alkeis- ja harrastejoukkueiden toimintaan kahden harjoituksen verran (kahdet ensimmäiset harjoitukset ilmoittautumisen jälkeen), jonka jälkeen sitoutuu maksamaan jäsen- ja kausimaksun. Mahdollisesta paikan perumisesta on ilmoitettava heti toisen kokeilukerran jälkeen sähköpostitse seuran toimistolle (toimisto@hameenlinnacheerteam.fi). Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, on hän velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.

Kaikkien laskujen maksamisesta osissa on mahdollista sopia. Toimiston sähköpostiin tulee olla yhteydessä ennen laskun eräpäivää ja keskustella maksuaikataulusta. Maksuaikataulusta sopiminen sitouttaa kaikkien erien maksamiseen.

Harjoitusten peruuntumisia ei korvata, mutta joukkueille pyritään järjestämään korvaava vuoro mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli lasku on erääntynyt yli 3 kuukautta sitten, eikä laskusta ole tehty maksusuunnitelmaa, erotetaan jäsen seurasta. Poikkeukset esimerkiksi kisakaudella käydään läpi hallituksen kanssa tapauskohtaisesti.

Mikäli jäsenellä on luottotappiomerkintä tehty myClubiin, ei harrastajaa oteta seuran jäseneksi enää uudestaan. Poislukien tapaukset, jossa luottotappio on syntynyt alaikäisen harrastajan huoltajan toimesta, ja harrastaja on sittemmin joko täysi-ikäistynyt, tai huoltajuus on vaihtunut.

Olemme siirtäneet seuramme laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle.

Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 029 080 6560 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com.

Laskuun liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hameenlinnacheerteam.fi
Jäsenmaksu

Jäseniltä perittävän vuotuisen jäsen- ja kausimaksun suuruudesta päättää sääntömääräinen kevätkokous. Jäsen- ja kausimaksu voi olla erisuuruinen eri tasoryhmille. Jäsenmaksu on pakollinen seuran urheilijoille, muille seuratoimijoille jäsenmaksu on vapaaehtoinen.Kausimaksut

Jokaisella joukkueella on kausimaksu, joka on ilmoitettu joukkueen omalla sivulla. Kausimaksu maksetaan erikseen kevät- ja syyskaudesta eli kaksi kertaa vuodessa.

Kevätkausi on 1.1.-30.6. välinen aika ja kevätkauden kausimaksu erääntyy maksettavaksi helmikuussa. Syyskausi on 1.7.-31.12. välinen aika ja syyskauden kausimaksu erääntyy maksettavaksi syyskuussa.

Mikäli harrastaja vaihtaa joukkuetta kesken kauden, tulee kausimaksu maksettavaksi sen joukkueen mukaan missä kevätkaudella on harrastanut huhtikuuhun mennessä ja syyskaudella lokakuuhun mennessä.

Kausimaksua ei palauteta, vaikka lopettaisikin joukkueessa harjoittelun ennen kauden päättymistä.

Kausimaksu kattaa valmennukset joukkueen omilla harjoitusvuoroilla sekä harjoitukset seuran vapaavuoroilla, valmentajien koulutukset ja niihin liittyvät matkakustannukset, sekä joukkueen hallinnolliset ja muut seuran toiminnalliset kulut.

Jäsen- tai kausimaksuun eivät sisälly kengät, muut harjoitusasut, seuran edustusvaatteet, kilpailumatkat eivätkä seuran järjestämät ylimääräiset leirit. Lisenssi on pakollinen kaikille (7v ja yli) ja se tulee hankkia Suomisportista. Harrastajalla tulee olla myös voimassaoleva tapaturmavakuutus. Kausimaksuun kuuluu yksi tai kaksi leiriä (4-6h) per kevät/syksy. Leirien määrät ilmoitettu joukkueen omalla välilehdellä.
Poissaolot ja hyvitykset

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata.

Mikäli harrastejoukkueessa urheileva lopettaa kesken kauden, peritään häneltä kaikki kulut jotka ovat ehtineet syntyä ja joita ei saada peruttua.

Mikäli kilpajoukkueessa urheileva lopettaa kesken harjoituskauden, peritään häneltä kaikki kulut jotka ovat ehtineet syntyä ja joita ei saada peruttua. Alkeiskilpajoukkueiden ja kilpajoukkueiden urheilijat sitoutuvat joukkueeseen 1.7-30.6 (heinäkuu-kesäkuu). 
Kausimaksut

Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi yli yhden kuukauden ajan, voidaan kausimaksun osahyvityksestä sopia erikseen yhdistyksen toimiston kanssa (toimisto@hameenlinnacheerteam.fi) ja palautuksen saamiseksi vaaditaan lääkärintodistus.


Leirit

Ilmoittautuminen on aina sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle. Seuran järjestämien leirien osallistumismaksut voidaan palauttaa kokonaan lääkärintodistusta vastaan, mikäli harrastaja joutuu jättämään leirin kokonaan väliin pl. joukkueiden omat leirit, joista on sovittava erikseen joukkueen valmentajien kanssa.

Seuralla on oikeus peruuttaa leiri, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Mikäli Hämeenlinna Cheer Team ry joutuu peruuttamaan tilaisuuden liian vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, hyvitetään osallistumismaksu kokonaisuudessaan.


Kilpailumatkat

Ilmoittautuminen on aina sitova. Perutusta osallistumisesta palautetaan osa maksusta ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisen palautuksen suuruus riippuu kuljetus- ja majoitusliikkeiltä sekä kilpailun järjestäjältä saadusta hyvityksestä.


Lisenssi ja vakuutus

Jäsenmaksun ja kausimaksun lisäksi kilpailevien joukkueiden urheilijoiden tulee ostaa liiton lisenssi, joka sisältää vakuutuksen tai vakuutuksettoman lisenssin.

Muiden jäsenten on mahdollisuus halutessaan ostaa Harrastevakuutus liiton kautta. Harrastevakuutus sisältää Pohjolan urheiluvakuutuksen, joka vakuuttaa vakuutuksen ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leiritoiminnassa. Huom! Harrastevakuutus ei oikeuta osallistumaan kilpailutoimintaan.

Lisätietoa lisenssin ja vakuutuksen ostosta Suomen Cheerleadingliiton sivuilta.

https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/

Huom! Hämeenlinna Cheer Team ry ei vakuuta harrastajia eikä tapahtumiin osallistujia.


Muita kustannuksia

Joukkueilla on kilpailu- ja leirimaksuja sekä varustehankintoja jotka laskutetaan erikseen. Joukkueen jäsenet voidaan velvoittaa hankkimaan yhtenäiset edustus-/treeniasut. Joukkuevarusteiden maksuja ei palauteta ja tilatut varusteet on harrastaja velvoitettu maksamaan kokonaisuudessaan lopettamisesta huolimatta.

Kisapuvut, pomit, kyltit yms. omistaa seura. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimistokulu

Toimistokulu kausimaksujen osahyvityksestä, leirien ja/tai kilpailuihin osallistumismaksujen palauttamistapauksissa on viisi (5) euroa, joka vähennetään palautuksista.


Perintä

Perinnän puolestamme hoitaa Visma Financial Solutions Oy.

Laskujen perinnässä noudatetaan lakia saatavien perinnästä (22.4.1999/513).

Laskujen viivästyskorko määräytyy korkolain 4 §:n mukaisesti.

Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen kirjallisesti toimiston kanssa (toimisto@hameenlinnacheerteam.fi).