Valkkuhaku kaudelle 24-25 on nyt auki

29.4.2024

Valmentajia haetaan ohjaamaan toimintaa pääsääntöisesti ajalle syyskausi 2024 - kevätkausi 2025. 
Seuran valmentajaksi voi hakea vuonna -09 tai aiemmin syntynyt henkilö.
Valmentajahaku on auki ajalla 29.4.2024 klo 10.00 - 17.5.2024 klo 22.00.

Valmentajat ovat Hämeenlinna Cheer Team ry:n laadukkaan toiminnan perusta. Valmentajana pääset olemaan mukana seuran ja urheilijoiden kehittämisessä sekä vaikuttamaan siihen, minkälainen seura meillä on tulevaisuudessa. 
Valmentajana sitoudut osallistumaan joukkueen harjoituksiin sekä kauden laadukkaaseen suunnitteluun. Valmennuskokoonpanon keskinäiset vastuualueet jaetaan yhdessä valmennusvastaavan kanssa kauden alussa. Valmentajalta ei vaadita välttämättä ollenkaan lajiosaamista, vaan innostus ryhmän ohjaamiseen ja tiedot perusliikunnasta riittävät. Valmennuskokoonpanot rakennetaan seuran puolelta niin, että jokaisesta kokoonpanosta löytyy sekä asiantuntevaa ohjausta että lajiosaamista. Seura kannustaa ja tukee myös valmentajia kehittymään omalla valmentajan polullaan koulutusten ja muiden tilaisuuksien avulla.

Valmentajille maksetaan valmennustyöstä korvaus perustuen joukkueen harjoitusmääriin.
Laitathan rohkeasti valmennusjohdolle viestiä, mikäli sinulla herää kysymyksiä. Mielelläni vastaan esimerkiksi kysymyksiin siitä, minkälaista valmentajan työ on, tai mikä olisi paras joukkue juuri sinulle! valmennus@hameenlinnacheerteam.fi